Tahdotko muuttaa elämääsi?

Oletko miettinyt, että elämä voisi tuntua paremmaltakin, mutta ajatus on hautautunut arjen kiireen ja rutiinien alle? Usein pieniin ja suurempiinkin muutoksiin tarvitaan ensin päätös ottaa aikaa itselle ja oman sydämen äänen kuuntelemiseen. Tässä oma tarinani, miten valmennuksen avulla voi tehdä unelmistaan totta.

Hyviä asioita haluaa jakaa toisillekin – etenkin sellaisia, joiden ansiosta on onnistunut toteuttaa omia unelmia. Niitä, jotka aikanaan tuntuivat liian hyviltä ja liian pelottavilta, jotta olisin uskaltanut ottaa sen ensimmäisen askeleen niitä kohti. Onneksi universumilla on tapana järjestää paikalle juuri oikea valonheittäjä, joka osaa tuupata lempeästi eteenpäin ja herättää näkemään omat vahvuudet.

Omassa elämässäni tämä lempeä valonheittäjä oli life coach Lydia Kimmerling, jonka workshoppiin osallistuin Ibizalla lokakuussa 2016. Silloin sain itse käytännössä kokea, mistä valmennuksessa on kyse ja miten se voi muuttaa elämän. Sain luvan unelmoida isosti ja aistia, millaisia visioita omasta sisimmästäni alkoi nousta, kun päästin irti mieleni rajoituksista ja uskomuksista. Viikon valmennuksen jälkeen kuulin intuitioni kirkkaasti ja tiesin, mitä tehdä: oli aika hypätä omille siiville! Ja niin Coretunne oli saanut alkunsa.

Ilman Lydian innostavaa ja oman sisäisen voimani herättävää valmennusta olisin vieläkin avokonttorissa haaveilemassa rohkeudesta seurata sydäntäni ja tehdä työtä, jonka koen aidosti merkitykselliseksi. Valmennuksen ansiosta sain kirkastettua oman kutsumukseni ja sen myötä tulivat myös tarvittava rohkeus ja luottamus ryhtyä yrittäjäksi. Jos joku olisi silloin kertonut, että reilun neljän vuoden päästä valmistun itsekin LCF life coachiksi, olisin pyöritellyt silmiä.

Täältä kaikki alkoi 2016… Ibizan lämmöstä, life coach Lydia Kimmerlingin voimavalmennuksista. Jos haluat lukea lisää, tsekkaa ensimmäinen blogipostaukseni tästä linkistä!
Jatko-opinnoissa Lydian workshopissa lokakuussa 2019.

Miksi valmennus toimii niin hyvin?
Yksinkertaisesti siksi, että saat pysähtyä oman sisimpäsi äärelle ja löytää sieltä aarteita, joiden olemassaolosta et ollut tiennytkään. Life coach on mielen personal trainer, joka ei neuvo tai anna valmiita vastauksia, vaan auttaa sinua oivaltamaan kysymysten, tehtävien ja oivalluttavien mielikuvamatkojen avulla. Saat kokea, miltä tuntuu, kun joku on 100-prosenttisesti läsnä sinua varten. Kuuntelee, kysyy, kannustaa ja kunnioittaa. Innostaa ja rohkaisee. Johdattaa lempeästi oman sisäisen viisautesi äärelle.

Valmennus pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisyyteen. Saat kirkastaa omat tavoitteesi ja luoda konkreettisen toimintasuunnitelman, jolla ne saavutat. Oivallukset viedään suoraan arkeen ja pysyvä muutos alkaa heti pienistä askelista.

Mitä aiheita valmennuksessa voi käsitellä?
Jokainen valmennuskerta lähtee asiakkaan sen hetkisestä tilanteesta ja tarpeesta. Asiakkaan toiveiden mukaan valmennuksessa voidaan käsitellä eri aihetta joka tapaamiskerralla tai sukeltaa syvemmälle yhden aiheen parissa. Yleisiä valmennusaiheita ovat muun muassa oman elämäntehtävän, vahvuuksien ja arvojen kirkastaminen, hyvinvoinnin lisääminen, ajan- ja stressinhallinnan parantaminen, itsetunnon vahvistaminen, sinkkuus ja parisuhde, rajoittavien uskomusten tiedostaminen ja muuttaminen, terveen itserakkauden vahvistaminen, unelmien kirkastaminen ja tavoitteiden saavuttaminen..

Ja tässä sitä nyt ollaan! Läsnäolo välittyy myös Zoomissa!


Tällainen valmentaja olen omin sanoin:
Olen saanut harjoitella läsnäoloa ja intuitioon luottamista työssäni hyvinvointitoimittajana. Herkkyys on suurin vahvuuteni niin toimittajana kuin valmentajana. Olen oppinut luottamaan siihen, miten läsnäolosta nousee juuri ne oikeat sanat, kysymykset ja harjoitukset. Haluan valmennuksessani johdattaa myös asiakkaani läsnäolon äärelle ja sitä kautta yhteyteen omaan sisimpäänsä, josta löytyvät kaikki vastaukset.

Olen LCF Life Coach, NLP Practitioner, meditaatio- ja rentoutusohjaaja sekä positiivisen psykologian opiskelija. Omia syväsukelluksia harrastan päivittäin meditoinnin, luonnossa liikkumisen ja intuitiivisen maalaamisen parissa.

Tällainen valmentaja olen muiden sanoin:
“Olet ihana ja lämmin ihminen, joka johdattelee lempeästi ja asiantuntevasti valmennettavansa lähemmäs tämän omaa ydintä. Sulla on taito kannatella ja kohdata ihminen herkkienkin aiheiden äärellä – se on arvokasta ja tärkeää, eikä millään lailla itsestäänselvää! Läsnäoloa, hyviä keskusteluja ja oivalluksia – niitä sain ja suuri kiitos niistä.”

“Olet sopivan napakka ja osaat haastaa muutokseen liittyvien jahkailujen kanssa. Sulla on ihanan rauhallinen olemus, fiilis tarttuu ja sun valmennuksessa on turvallista olla.”

“Sinulla on upea taito keskittyä valmennuksiin, olla läsnä, innostaa ja rohkaista valmennettavaa kohtaamaan ja avautumaan niin hyvistä kuin vaikeistakin asioista omassa elämässä. Sinussa yhdistyy myös harvinaisella tavalla sekä empaattisuus ja herkkyys että taito ja jämäkkyys oikeasti haastaa ja kyseenalaistaa vanhoja uskomuksia ja auttaa toista löytämään itsestään ihan uutta voimaa. Voin lämpimästi suositella Kirsi-Marjaa valmentajana!”

“Kirsi-Marjan vahvuus on mielikuvaharjoitteiden vetämisessä. Hän osaa valita asiakkaalleen ja tämän tilanteeseen täydellisesti sopivan harjoitteen. Hänen äänensä ja puherytminsä ovat supermiellyttävät, ja rentoutusten sisältö on suorastaan ihana. Tällaiselle visuaalisesti ajattelevalle ihmiselle Kirsi-Marja pystyy luomaan tehokkaita ja samalla lempeitä harjoitteita, joiden sanoma kantaa pitkään arjessa sekä antaa voimaa siihen.”


“Oli hienoa olla valmennettavanasi. Autoit minua käsittelemään asioita, jotka olivat juuri sillä hetkellä ajankohtaisia ja mielen päällä. Olet lämmin, avoin ja rehellinen coach. Sinulle on helppo avautua. Lisäksi sinulla on kaikki taidot menestyä valmentajan työssä.”


Tahdotko lähteä tutkimusmatkalle itseesi ja muuttaa elämääsi?
Lue lisää valmennuspaketeista ja varaa oma aikasi täältä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: