Mitä Gabby tekisi?

Tiedätkö sen tunteen, kun unelmasi toteutuu niin nopeasti, että sinulla on vaikeuksia pysyä mukana? Kun olet yhtäkkiä keskellä ehkä vuosia unelmoimaasi tilannetta ja kaikki tuntuu epätodelliselta. Tämä tapahtui minulle viime viikonloppuna.

Vain pari kuukautta sitten olin kirjoittanut unelmalistaani: Gabby Bernsteinin workshop. Newyorkilainen Gabrielle Bernstein kuuluu henkisten valmentajien stadionluokkaan. Nainen kiertää ahkerasti Pohjois-Amerikasta Australiaan, mutta Pohjoismaissa häntä ei oltu vielä nähty muuta kuin YouTube-videoiden välityksellä.

Kirjoittaessa ajattelin, että hyvällä onnella haave toteutuu ehkä vuosien päästä.
Mutta tilaus toimitettiinkin hieman nopeammalla aikataululla. Jo muutaman kuukauden päästä istuin tukholmalaisen hotellin täydessä salissa, parin metrin päässä Gabbysta.

Vanha viisaus “varo mitä toivot” on selvästi vielä voimissaan. Universumi todellakin kuuntelee, joten kannattaa miettiä tarkkaan, mitä pyyntöjä sinne lähettää. Tai ennemminkin kannattaa unohtaa hissuttelut ja uskaltaa unelmoida entistä isommin!

Siinä hän nyt seisoi, vuosia seuraamani valmentaja, ja tykitti voimaannuttavaa viestiä sellaista vauhtia, että kovalevyni kävi ylikierroksilla. Isoja ajatuksia huippunopeudella.

Gabbyonstage

Kaikkea ei pystynyt mitenkään sulattamaan saman tien, mutta se ei ollut tarkoituskaan. Kokemus oli enemmänkin inspiroiva ja hämmentävä ilotulitus, joka jätti alitajuntaan kasan uutta materiaalia jatkojalostukseen. Gabbyn sanoin: “You came here to tune up, so you can tune in back home.”

Gabbynkirjat

Päivän jälkeen pääni oli ääriään myöten täynnä. Mielessäni ei pyörinyt yhtä ainoaa kysymystä, mikä oli uusi kokemus sekin.

Päällimmäisenä mieleen jäi se kristallinkirkas itsevarmuus, jolla Gabby sanomaansa välitti. Hän uskoi joka sanaansa ja ennen kaikkea, hän uskoi itseensä. Empatia ja auttamishalu oli paketoitu rautaisiin omiin rajoihin ja omanarvontuntoon. Tätä naista ei mikään pieni puhuri kaada. Ja jos tasapaino joskus hieman heittäisikin, hän tietää, että Universumi ottaa kyllä kopin.

Gabbyn sanoma perustuu luottamukseen maailmankaikkeuteen ja siihen, että se pitää aina huolen: auttaa oikeaan suuntaan, kuuntelee toiveita ja järjestelee ihmeitä. Yksin ei tarvitsekaan pärjätä. Ja tämä Universumi löytyy omasta itsestä.

korttikuva
Kun tuntee itsensä ja on yhteydessä omaan voimaansa, se säteilee ulospäin timanttisena itsevarmuutena ja aitoutena. Ja omasta sisimmästä kuiskitaan myös ne parhaat ohjeet, kunhan niitä vain herkistyy kuuntelemaan.

Kun siis seuraavan kerran jokin mietityttää, teen kuten Gabby ja kysyn itseltäni:
“Tuntuuko minusta hyvältä juuri nyt?” 
Ainoa oikea vastaus on kyllä. Jos vastaus on jotain muuta, pitää tehdä sisäinen suunnanmuutos eli vaihtaa ajatuksia. Niin pitkään, kunnes vastaus on kyllä.

“Muuta ajatuksesi ja muutat todellisuutesi.”

Kiitos Gabby & tapahtuman järjestänyt Wild Wood Sweden!

P.S. Tein tapahtumasta Fit-lehteen jutun, jonka voit lukea tästä klikkaamalla.

Gabbynkans2

“You are the dreamer of your dream.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: