Onnenpostia Ibizalta

Joskus sanat kolahtavat suoraan sydämeen. Kun ne sanotaan juuri oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Niissä voi olla sellainen voima, että oman elämänsä näkee uudessa valossa – rajattomana, täynnä mahdollisuuksia. Life coach Lydia Kimmerlingin sanoilla on juuri tällainen vaikutus.

Vuosi sitten osallistuin life coach Lydia Kimmerlingin valmennukseen Ibizalla ja se viikko muutti elämäni. Viime viikolla tapasin hänet uudelleen. Samassa paikassa, mutta hurjasti paljon onnellisempana kuin vuosi sitten. Tuntui niin hyvältä saada sanoa hänelle KIITOS.

Uskon, että jokaisen opettaja saapuu juuri oikealla hetkellä. Oivallukset, unelmat ja päätökset kypsyvät omassa tahdissaan, ei pakottamalla. Mutta silloin, kun on itse saanut paljon, tahtoo laittaa hyvän kiertämään. 

Tässä siis Lydian tärkeimmät neuvot onnellisesti soljuvaan eloon. Ehkä jokin niistä saa sinunkin sydämesi hihkumaan “KYLLÄ!”

1. Mitä odotat elämältä?
Uskotko, että elämä pitäisi olla kauniissa paketissa tiettyyn ikään mennessä? Unelmien mies, häät, kaksi lasta, koira ja omakotitalo 35-vuoteen mennessä? Tai kuvitteletko, että olet onnellinen vasta sitten, kun olet saanut kumppanin/uran/lapsen/mitä ikinä? Jos haluat olla aidosti onnellinen, luovu odotuksistasi. Ne johtavat vain pettymykseen, eivätkä usein ole edes omiasi, vaan ulkopuolelta (vanhemmilta, elokuvista, tuttavapiiristä..) poimittuja ajatuksia. Älä siis odota, että mikään ulkopuolinen tekee sinut onnelliseksi. Ota vastuu omasta onnestasi ja anna elämän yllättää!

2. Yritä vähemmän, antaudu enemmän
Mikä asia tökkii eniten omassa arjessasi? Mitä yrität saada väkisin toimimaan (huonosta menestyksestä huolimatta) tai mistä pidät kiinni kynsin ja hampain? Mieti hetki, miksi toimit kuten toimit. Mitä tapahtuisi, jos nostaisit kädet ylös ja antaisit elämän ottaa ohjat? Vasta kun lopetat liian yrittämisen, voit nähdä merkkejä, mihin suuntaan elämä haluaa sinua ohjata. Voit olla aidosti ohjaksissa vasta, kun antaudut täysin elämän vietäväksi. (Yksi elämän paradokseista, jonka ymmärtää vain kokeilemalla.. =)

“Ole kuin vesi ja valitse se reitti, jossa on vähiten vastustusta.”

3. Anna itsellesi lupa haluta
Jos mikä tahansa olisi mahdollista, mitä haluaisit tehdä ja kokea? Jos sinulla olisi kaikki maailman raha ja aika? Jos tietäisit, ettet voi epäonnistua? Mitä todella, todella haluaisit tehdä? Kun annat itsellesi luvan unelmaasi, vapautat samalla itsesi peloistasi. Haluaminen riittää, sillä vasta sen jälkeen voit nähdä seuraavan askeleesi. Jokainen unelma toteutetaan pieni askel kerralla, ja nämä askeleet paljastuvat vasta matkan aikana. Mutta matka alkaa siitä, että annat itsellesi luvan haluta.

Lydiajamä
Ilman tätä naista ei olisi Coretunnetta. Kiitos ihana Lydia! ❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: