Ihme nimeltä Kylli

Hän muistuttaa olemaan mehukas, oman kehonsa toimitusjohtaja. Koska kuka muukaan fiksaisi sielusi veneen kuin sinä itse? Ja kuka muu kuin Kylli Kukk saisi täyden salin suomalaisia tanssimaan ja laulamaan Robbie Williamsin I love my life -biisiä kuin herätysjuhlissa? “I am wonderful, I am magical, I am me!” Kyllä vain, Kylli teki sen jälleen.

Vaikka Kyllin opetuksia olisi kuullut moneen kertaan, hän onnistuu aina jotenkin tehtävässään: pian huomaa jo hymyilevänsä ja miettivänsä, ettei elämä sittenkään ole hassumpaa – edes näin keskellä kylmää helmikuuta.

Minä olen -messuilla Kyllin ihme tapahtui jälleen kerran. Keltaiseen vartalonmyötäiseen mekkoon pukeutunut aurinkojumalatar tuli ja sulatti (sanomalleen tosin varsin otollisen) kuulijakunnan.

Hän muistutti itselleen lässyttämisen tärkeydestä ja selän nikamien voitelusta taivutuksilla ja kierroilla, kehotti heittämään kutittavat villasukkahousut välillä hiiteen ja täyttämään lottokupongin, jos haaveilee voitosta. Niin yksinkertaista oman elämän parantaminen voi olla, mutta vasta Kyllin välittämänä viesti saa täyden huomion.

Suomeen mahtuisi hyvin vielä monta Kylliä lisää (tilausta olisi!), mutta tällä hetkellä olen kiitollinen tästä yhdestäkin. Tuli ihan sääli niitä, jotka eivät koskaan pääse laulamaan I love my life Kyllin johdolla. Kyllä tämä aina perinteiset valitusvirret voittaa!

Kylli muistutti myös tästä Äiti Teresan viisaudesta:

“Ole kuin kynä luojan kädessä ja anna hänen kirjoittaa kauttasi rakkauskirjeitä.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: